Bijuterii în vacanță: Ghidul La Rosa pentru alegerea accesoriilor ideale

Vara este cu siguranță anotimpul vacanțelor. Indiferent că vorbim de un concediu de lungă durată, un city break sau pur și simplu un weekend petrecut în afara orașului, vacanța este prilejul perfect de a vă relaxa, a purta hainele favorite și de ce nu, a accesoriza ținutele de vară cu accesorii pe măsură. Alegerea bijuteriilor pentru vacanță este un pas important în realizarea outfit-urilor. Acestea vă pot pune în evidență sau vă pot da un aer fresh, de vară. Ținând cont de posibilele destinații de concediu, dar și de alți factori obiectivi ce pot influența alegerea accesoriilor, La Rosa prezintă cele mai importante sfaturi în acest sens, dar și secrete pentru ca bijuteriile dumneavoastră să fie la fel de strălucitoare și după zilele de relaxare:

1.Vacanță la mare - cea mai populară destinație pe timpul verii este cu certitudine marea. Dacă pe timpul zilei este recomandat ca doamnele și domnișoarele să poarte bijuterii cât mai delicate, așa cum este Inelul LDRA1501, pe timpul serii, la cină sau la petrecere, acestea pot profita de alegerea unor accesorii care ies mai mult în evidență, precum Colierul KL27734 . Este important de reținut faptul că bijuteriile din materiale calitative sunt cele mai rezistente în aceste condiții. Cu toate acestea, evitați să purtați bijuterii atunci când intrați în apă deoarece s-ar putea ca bronzul să nu fie cel pe care îl doriți sau din neatenție să pierdeți prețiosul accesoriu. Nimic nu vă împiedică însă să vă bucurați de bijuteriile favorite atunci când sunteți la o terasă, la un restaurant sau la o plimbare romantică seara pe malul mării.

2.Citybreak - o mini vacanță într-un oraș european reprezintă ocazia perfectă de a purta accesorii elegante, mai ales dacă alegeți o destinație romantică. Cerceii E001074 și inelul din aur roz 14k cu Citrin și Email Alb sunt doar două din propunerile La Rosa când vine vorba de o plimbare pe străduțele Romei sau de o sesiune de cumpărături la Milano. Alegeți să străluciți din toate punctele de vedere și să vă bucurați de un citybreak de neuitat, cu accesorii pe măsură.

3.Concediu prelungit - dacă planurile dumneavoastră de vacanță se întind pe parcursul a una-două săptămâni, cu siguranță și ținutele planificate sunt numeroase, ceea ce implică și un număr mai mare de accesorii. În vacanță aveți oportunitatea de a încerca noi combinații și de a vă pune creativitatea la încercare. Inelul LRVA0382 va impresiona prin rafinament, în timp ce Colierul din Aur Alb 14k cu Email Verde și Diamante Baghete va completa cu reușită ținuta dumneavoastră.

Dar care sunt principalele secrete când vine vorba de alegerea bijuteriilor în vacanță?

  • Concediul reprezintă oportunitatea ideală de a încerca accesorii surprinzătoare, așa că nu vă limitați în bijuteriile de zi cu zi și optați pentru unele noi, colorate, cu aer de vară.
  • Alegeți bijuterii care se potrivesc mai multor ținute întrucât nu va fi nevoie să luați un număr mare de accesorii cu dumneavoastră și să vă faceți griji pentru pierderea lor.
  • Alegeți bijuteriile în funcție de destinație și nu luați multe obiecte cu valoare financiară dacă mergeți într-o zonă de risc. În același timp nu trebuie să renunțați la accesoriile favorite. Puteți opta pentru o asigurare care să vă scape de orice grijă.
  • Recomandăm folosirea casetelor pentru bijuterii pe parcursul călătoriei - astfel nu vă veți face griji că s-ar putea să pierdeți prin bagaj accesoriile.
  • Chiar și cel mai mic pandantiv poate completa ținuta în mod ideal - nu este nevoie să alegeți accesorii spectaculoase pentru vacanță, mai ales dacă alegeți un concediu activ, cu multă mișcare și multe locuri de vizitat. Un colier bine ales sau un inel versatil pot completa perfect orice ținută.

Acestea au fost principalele sfaturi La Rosa în ceea ce privește bijuteriile în vacanță. Pentru a descoperi întreaga colecție de bijuterii La Rosa vă așteptăm online, pe https://www.bijuteriilarosa.ro/, sau în magazinul nostru din București.

 

Shop now

You can use this element to add a quote, content...