Printre facilitatile diverse si utile pe care La Rosa le pune la dispozitia tuturor clientilor sai si iubitorilor de bijuterii, un loc important este ocupat de achizitionarea bijuteriilor in rate. Prin intermediul acestui serviciu extrem de util, La Rosa va ofera posibilitatea de a achita treptat verighetele, inelele de logodna, bijuteriile cu diamante sau bijuteriile din aur dorite si chiar de a opta pentru achizitionarea de produse multiple, avand aceasta varianta de plata.

Pentru a va bucura de facilitatea cumpararii in rate, aveti la dispozitie optiunea de plata prin intermediul cardului Garanti, Card Avantaj, Brd, BT , Alpha Bank care permite cumpararea bijuteriilor in 3 rate.

Aceasta optiune de plata se poate bifa dupa introducerea produsului in cos si urmarea pasului doi, respectiv trimiterea comenzii. Odata ajuns aici, veti fi rugat sa completati detaliile pentru livrare si facturare, iar la rubrica modalitate de plata veti putea alege dintre plata integrala, ramburs la curier si plata in rate cu ajutorul cardului de cumparaturi. Pentru orice alta informatie legata de serviciul de plata in rate, se poate apela numarul de telefon (+4) 0752.147.114.

Aceasta facilitate intareste experienta extrem de agreabila de cumparaturi pe care La Rosa o pune la dispozitia tuturor celor care apreciaza executia impecabila si designul inovator al bijuteriilor sale.