Ce cercei se potrivesc pentru o față ovală?

Cerceii pot juca un rol important în punerea în valoare a trăsăturilor faciale și în echilibrarea formei feței tale. Dacă aveți o față ovală, veți dori să alegeți cercei care să vă alungească fața și să creeze iluzia unor unghiuri mai definite.


Cum recunoști dacă ai o față ovală? 

Poți folosi o bandă de măsurat pentru a măsura dimensiunile feței tale, dacă vrei o evaluare mai precisă. Măsoară-ți lățimea feței de la un pomete la altul, lungimea de la linia părului până la bărbie și lățimea frunții.

Dacă măsurătorile sugerează că lățimea feței dvs. este aproximativ mai mică decât lungimea, iar dvs. aveți caracteristicile unei fețe ovale, așa cum au fost descrise mai sus, atunci este probabil să aveți o formă rotundă a feței. Merită menționat faptul că formele feței pot fi o combinație de forme diferite sau pot să nu se încadreze perfect într-o singură categorie, iar acest lucru este perfect normal. Înțelegerea formei feței tale te poate ajuta să iei decizii mai informate atunci când vine vorba de coafuri, machiaj și alegerea accesoriilor, cum ar fi cerceii.

 

Ce cercei se potrivesc unei fețe ovale

Iată câteva modele de cercei care sunt potrivite pentru o formă rotundă a feței:


Cercei Dangle

Cerceii Dangle, în special cei cu linii lungi, verticale, pot ajuta la alungirea feței. Evitați cerceii de tip dangle extrem de largi sau prea rotunzi, deoarece pot exagera rotunjimea feței dumneavoastră. În schimb, optați pentru cercei cu linii curate și o anumită lungime pentru a adăuga verticalitate.


Cercei în formă de pară

Cerceii în formă de picătură de lacrimă sau de pară pot fi măgulitori pentru o față rotundă. Capătul ascuțit creează un efect vizual de alungire, atrăgând privirea în jos.


Cercei în forme geometrice

Cerceii cu forme unghiulare și geometrice, cum ar fi dreptunghiuri sau ovale, pot adăuga un contrast la curbele moi ale unei fețe ovale. Cerceii unghiulari pot crea iluzia unor pomeți mai bine definiți. Noi recomandăm acești cercei din aur alb cu diamante.

 

Cercei în formă de cerc

Cerceii cu cercuri mai mari și subțiri pot fi o alegere excelentă pentru fețele ovale. Aceștia adaugă un aer de prospețime și încadrează frumos fața. Recomandăm această pereche de cercei din aur alb perfecți pentru fața ovală și care se potrivesc la diferite ținute.

 

 

Cercei alungiți

Cerceii alungiți sau picătură, care sunt de obicei mai lungi și atârnă mai jos pe lobul urechii, pot completa, de asemenea, o față ovală prin adăugarea de linii verticale. O pereche minunată sunt Cerceii cu diamante, care atrag privirile.

 

Cercei pe ureche

Acești cercei se desfășoară vertical de-a lungul urechii și pot crea un efect de alungire. Ei atrag privirea în sus și pot echilibra vizual rotunjimea feței.

 

Cercei cui

În timp ce cerceii cui sunt, în general, o alegere sigură pentru orice formă de față, luați în considerare cerceii cui unghiulari sau alungiți pentru a adăuga un contrast subtil și echilibru la o față ovală.


Este important să rețineți că stilul personal și preferințele individuale joacă, de asemenea, un rol semnificativ în alegerea cerceilor. Experimentați cu diferite stiluri pentru a găsi ceea ce vă face să vă simțiți încrezătoare și frumoasă. În plus, ia în considerare dimensiunea cerceilor în raport cu trăsăturile tale; cerceii prea mari pot copleși o față mică. În cele din urmă, cheia este să creați un echilibru și să adăugați linii verticale la aspectul general pentru a completa forma rotundă a feței dumneavoastră.

Pentru mai multe sfaturi și suport La Rosa este prezentă pentru tine cu recomandări de la specialiști și produse de calitate. 

Shop now

You can use this element to add a quote, content...