La Rosa crede ca bijuteriile sunt mai mult decat simple accesorii. Bijuteriile sunt piese ce captureaza in ele cele mai frumoase momente din viata noastra.

De aceea, aici veti gasi bijuterii lucrate manual in materiale de calitate, putand alege dintr-o paleta larga de modele de bijuterii de lux existente in magazinul La Rosa.


Cu o vasta experienta in domeniul bijuteriilor si verighetelor de lux, La Rosa a intrat pe piata din Romania  in anul 2006, in portofoliul acesteia regasindu-se peste 1000 de modele de verighete si peste 3000 de modele de bijuterii din aur cu diamante, si alte pietre pretioase.
Inca de la inaugurarea primului magazin, pe unul dintre cele mai vizitate bulevarde, Calea Victoriei, unul dintre cele mai importante aspecte a fost ca La Rosa sa ofere servicii si produse de cea mai inalta calitate care sa satisfaca nevoile si cerintele oricarui client.
La Rosa are pe langa magazinul online, un magazin in Bucuresti pe Calea Dorobantilor, acesta fiind relocat de pe Calea Victoriei încă din 2016 , din cauza situatiei mediatizate de la vremea respectiva, cu privire la cladirile cu grad de risc  seismic.

Creat din dragoste pentru bijuterii, atelierul La Rosa este specializat in productia verighetelor si a inelelor de logodna, toate unicat sau in serie mica, din materiale pretioase de cea mai buna calitate.

Avand o experienta de peste 40 de ani, echipa din atelierul La Rosa confectioneaza verighetele din aur de 24 karate, fin-pur, la care adauga aliage pentru a-l aduce la 14 karate sau 18 karate, pentru diferite culori, in functie de preferintele clientului.

Folosind cea mai noua si avansata tehnologie pentru producerea de verighete si bijuterii, echipa La Rosa este formata din 60 de persoane, bijutieri cu diploma, maestrii specializati in verighete, tintuitori si experti gravori. Toata echipa este calificata si dornica de a realiza cele mai complexe lucrari si creatii de verighete, confectionate manual, in proportie de 80%, de la slefuire, finisare si pana la tinuire. Utilajele folosite au rol de topire si laminare pentru a obtine finetea si calitatea detaliilor ce fac dintr-un simplu accesoriu o bijuterie de lux.

Pe langa calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim, veti avea parte de consilierea profesionala a personalului care are o experienta de peste 20 de ani in domeniu

Pentru a intregi universul bijuteriilor, de pastrat sau de daruit, pe langa atelierul propriu, La Rosa colaboreaza si cu alte ateliere din Italia, Turcia si Germania, largind catalogul de colectii si modele. Astfel incat, pe langa verighete, La Rosa va ofera coliere, bratari, cercei, seturi potrivite pentru tinute elegante sau de zi, toate confectionate din cele mai frumoase pietre pretioase si semipretioase.