Tendinte inele de logodna 2023

A alege un inel de logodna perfect pentru viitoarea sotie poate fi complicat daca nu stiti de unde sa incepeti. Primul nostru sfat este sa va uitati in colectia ei de accesorii si sa vedeti ce stil prefera: domina aurul alb, galben sau roz, ii plac pietrele mari sau mai degraba un design minimalist? Pentru mai multe detalii despre cum sa alegeti un inel de logodna perfect, puteti citi articolul nostru de aici.

Daca vreti sa tineti cont de cele mai noi propuneri in materie de inele de logodna, tendintele anului 2023 aduc modele potrivite stilului tuturor viitoarelor mirese, transformand inelul de logodna primit in noua lor bijuterie preferata.

Pietre in taieturi deosebite
Pe langa diamantele taiate in mod traditional, 2020 ne propune pietre in taieturi deosebite - de la marquise, la cele ovale si pana la cele in forma de inima.
Astfel, viitoarele mirese cu un stil personal nonconformist vor fi incantate de aceasta tendinta si propunere.
Recomandarea La Rosa: inelul de logodna LDR1087

Pietre in culori puternice
Pe langa taieturile speciale, inelul de logodna capata o noua estetica - pietrele mari, in culori puternice impresioneaza viitoarele mirese si se integreaza perfect in noua lor viata.
De la smaralde, la rubine, safire si pana la diferite pietre pretioase colorate, in combinatii cromatice cu aur roz, alb sau galben.
Propunerea La Rosa: Inelul de logodna LDRA1199 si inel de logodnă LDRA 1577

Inele de logodna cu pietre multiple
Daca doriti un inel de logodna extravagant, ce va fi o bijuterie pretioasa in sine, tendintele aduc in prim plan inelele de logodna cu pietre multiple. Fie ca sunt doua sau trei pietre principale mari, fie ca avem inel stil infinity, cu pietre de jur imprejur.
Propunerea La Rosa: Inelul de logodna LRYSK236, inelul de logodna LRY151 si inelul de logodna LRY213.

Inele de logodna cu design minimal
Iubitoarele bijuteriilor clasice se vor bucura la aflarea vestii ca stilul lor preferat este inca in tendinte. Si noi, bijutierii La Rosa putem spune ca designul clasic va ramane in tendinte pentru totdeauna. O piatra centrala, cu montura joasa sau inalta, in 3 sau 4 gherute, fie din aur alb, galben sau roz, inele de logodna ce pot sta oricand langa verigheta, oricare ar fi designul acesteia.
Propunerea La Rosa: inelul de logodna LRY189 și inel de logodna LR00127

Descoperiti toate modelele de inele de logodna La Rosa aici.

 

Shop now

You can use this element to add a quote, content...