La Rosa: bijuterii in tendinte si design timeless

Lumea modei ne aduce tendintele fiecarui sezon. Se dictează noi stiluri, noi forme, noi culori asupra cărora sa ne aplecam atenția și cărora sa le dedicam loc în garderoba noastră.

Nici lumea bijuteriilor nu este scutită de aceasta periodicitate și se aliniază și ea tendințelor internaționale.

 

La Rosa, prin colecțiile sale de mii de modele de verighete, inele de logodna, bijuterii cu diamante, se aliniază an de an tendințelor din moda si bijuterii.

Astfel, an de an, avem noi repere de eleganță și stil: bijuterii minimaliste sau, dimpotriva, bijuterii opulente, bijuterii cu puține pietre sau bijuterii cu o multitudine de pietre, pietre pretioase colorate, precum rubinul, safirele, smaraldele sau strălucirea monocromă și spectaculoasă a diamantelor de bună calitate.

Procesul creației colectiilor de bijuterii La Rosa pornește cu mult înaintea alegerii materialelor și a șlefuirii pietrelor.
Mai exact, se întâmplă în momentul în care tendințele sunt analizate, dorintele clientilor sunt ascultate. Atunci, începe magia realizarii bijuteriilor în atelierele La Rosa.

Colecțiiile La Rosa de bijuterii armonizeaza tendințele în materie de bijuterii cu măiestria execuției unei bijuterii perfecte, din materiale de înaltă calitate, totul pentru ca dvs sa va bucurati de o piesă perfectă, alături de care sa creați amintiri toată viața.

La Rosa aduce în acest sezon sute de modele de bijuterii în stoc limitat, piese la moda, cu design timeless, de poveste.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...