Despre noi

La Rosa crede că bijuteriile sunt mai mult decât simple accesorii. Bijuteriile sunt piese ce capturează în ele cele mai frumoase momente din viața noastră.

De aceea, aici veți găsi bijuterii lucrate manual în materiale de calitate, putând alege dintr-o paletă largă de modele de bijuterii de lux existente în magazinul La Rosa.

Cu o vastă experiență în domeniul bijuteriilor și verighetelor de lux, La Rosa a intrat pe piața din România în anul 2006, în portofoliul acesteia regăsindu-se peste 1000 de modele de verighete și peste 3000 de modele de bijuterii din aur cu diamante, și alte pietre prețioase. Încă de la inaugurarea primului magazin, pe unul dintre cele mai vizitate bulevarde, Calea Victoriei, unul dintre cele mai importante aspecte a fost ca La Rosa să ofere servicii și produse de cea mai înaltă calitate care să satisfacă nevoile și cerințele oricărui client.

La Rosa are pe lângă magazinul online, un magazin în București pe Calea Dorobanților, acesta fiind relocat de pe Calea Victoriei încă din 2016, din cauza situației mediatizate de la vremea respectivă, cu privire la clădirile cu grad de risc seismic.

Creat din dragoste pentru bijuterii, atelierul La Rosa este specializat în producția verighetelor și a inelelor de logodnă, toate unicat sau în serie mică, din materiale prețioase de cea mai bună calitate.

Povești, Emoții și Moșteniri ce Traversează Generații

Nevoia de bijuterii unice este mai mult decât o simplă dorință de a avea accesorii frumoase. Este o dorință de a ne exprima identitatea, de a celebra momente speciale și de a purta cu noi emoții și amintiri prețioase.

Ele devin moșteniri de familie și sunt păstrate cu grijă pentru a fi transmise din generație în generație, aducând cu ele povești și tradiții.

I-am adunat pe cei mai buni

Având o experiență de peste 40 de ani, echipa din atelierul La Rosa confecționează verighetele din aur de 24 karate, fin-pur, la care adaugă aliaje pentru a-l aduce la 14 karate sau 18 karate, pentru diferite culori, în funcție de preferințele clientului.

Folosind cea mai nouă și avansată tehnologie pentru producerea de verighete și bijuterii, echipa La Rosa este formată din 60 de persoane, bijutieri cu diplomă, meștri specializați în verighete, țintuitori și experți gravori. Toată echipa este calificată și dornică de a realiza cele mai complexe lucrări și creații de verighete, confecționate manual, în proporție de 80%, de la șlefuire, finisare și până la tinuire. Utilajele folosite au rol de topire și laminare pentru a obține finețea și calitatea detaliilor ce fac dintr-un simplu accesoriu o bijuterie de lux.

Pe lângă calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim, veți avea parte de consilierea profesională a personalului care are o experiență de peste 20 de ani în domeniu.

Pentru a întregi universul bijuteriilor, de păstrat sau de dăruit, pe lângă atelierul propriu, La Rosa colaborează și cu alte ateliere din Italia, Turcia și Germania, lărgind catalogul de colecții și modele. Astfel încât, pe lângă verighete, La Rosa vă oferă coliere, brățări, cercei, seturi potrivite pentru ținute elegante sau de zi, toate confecționate din cele mai frumoase pietre prețioase și semiprețioase.

ALEGE BIJUTERIA FAVORITĂ

Bijuterii În tendințe Și design timeless

Explorează colecțiile 

Bijuteriile La Rosa se disting printr-o selecție vastă și diversificată, care captează esența stilului și elegantei. 

Alege bijuteria favorită

Cu o gamă extinsa de opțiuni, te invităm să explorezi acea piesă care reflectă personalitatea și stilul dorit. 

Personalizează bijuteriile

Fie că dorești să gravezi un mesaj, să alegi o piatră specifică sau să adopți un design particular, echipa La Rosa este gata să transforme visul tău în realitate. 

comandă simplu și Rapid

Finalizarea achiziției este doar începutul experienței cu La Rosa. Beneficiați de livrare sigură, ca fiecare comandă să ajungă la destinație în condiții optime.